Packaging is a promise‘ – Og netop derfor stiller vi så store krav til emballage i dag. For emballage er ikke alene en af de eneste former for branding forbrugerne tager med hjem og med videre, det er også emballagen som i sidste ende skal sælge produktet på hylden – i mange tilfælde, helt uden støtte fra marketing og reklame. Og netop fordi emballage er så tæt på os som forbrugere og på vores identitet, stilles der store krav. Både ift. specifikationer, design og nyhedsværdi, og nu også til bæredygtighed.

På dette morgenmøde stiller vi skarpt på emballagen. Vi ser på de tendenser som påvirker markedet her og nu, samt tager temperaturen på den bæredygtige emballage. Et emne som fylder meget i både medier og i forbrugernes bevidsthed, men som mange ikke har et indgående kendskab til. For hvad er egentlig muligt i dag? Og hvilke indsatser gør en reel forskel?
Vi har desuden inviteret Royal Unibrew til at dele deres erfaringer og effekten af ny brandstrategi og redesign af hele Danmarks sodavand; Faxe Kondi. For netop effekten af rebranding er en af de tendenser vi oplever rykker – ikke bare budgetter men også salg.

Hvornår: Torsdag d. 5. marts kl. 9-10.30.
Hvor: IDna Group, Store Kirkestræde 1, 1. sal, 1073 København.
Deltagelse er gratis.

Indlægsholdere:

Christian Valeur – Senior Brand Manager, Royal Unibrew
Faxe Kondi er Danmarks mest populære sodavand med lemon/lime smag. Christian har gennem de sidste fire år arbejdet med brandet Faxe Kondi, og sidste år stod han i spidsen for relanceringen af det ikoniske brand, da brandplatformen for Faxe Kondi 0 kalorier blev revideret og den nye flaske kom på gaden.

Søren Rahbek Østergaard – Seniorspecialist, Teknologisk Institut
Søren ved (næsten) alt om bæredygtig emballage. Han kender om nogen, vigtigheden af emballage, men han kender også til udfordringerne med materialer som plastik – og hvad vi kan gøre i stedet. Senest er Søren involveret i større et projekt med Arla, Dagrofa og Miljø- og Fødevareministeriet, i jagten på et alternativ til plastik til mælkeprodukter.

Robert Daniel Nagy – Kreativ direktør, IDna Group
IDna Group har en lang erfaring med brand identiet og emballagedesign, og arbejder pt. med kunder som Nestlé, Arla, Toms, Coop, Irma og Royal Unibrew.  

Tilmeldinger er lukket

Contact


Sign up to Insights

Do you want to stay updated on news, insights an events from IDna Group? Please sign up here and receive news and invites a few times a year.

We care about your privacy – please read our privacy policy here.

    When you sign up for receiving news, insights and events from IDna Group we store your data for this purpose only.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.