Konkurrencen om den kulturelle forbrugers opmærksomhed er stærkt stigende, og kulturelle institutioner er i dag i skarp konkurrence med et bredt udbud af oplevelsesorienterede attraktioner. Kun få har en trofast og loyal besøgsskare og nutidens kulturforbrugere vil både have kunst, madoplevelser, shopping m.m. – en totaloplevelse. Hvordan retfærdiggør man som kulturinstitution i dag sin eksistens overfor ejere, politikere, fonde og forbrugere? Og hvordan sikrer vi relevans og vedkommenhed overfor en bredere del af befolkningen?

Vores sidste morgenmøde i maj måned blev hurtigt fyldt op, og derfor gentager vi nu succesen for at give endnu flere mulighed for at få indblik i, hvordan man som kulturinstitution kan differentiere sig i markedet. På mødet forholder vi os til hvilken rolle identitet spiller for museer, gallerier og lign. og til hvordan man arbejder med tradition og fornyelse i branchen.

For at belyse disse emner har vi inviteret Lisbeth Lund, museumsdirektør på Willumsens Museum og Camilla Mordhorst fra Dansk Kulturinstitut til, sammen med vores kreative direktør Per Madsen, at dele deres indsigt og erfaringer med at skabe og arbejde med kulturelle identiteter.

Hvornår: Tirsdag d. 8. oktober 2019 kl. 9-10.30.
Hvor: IDna Group, Store Kirkestræde 1, 1. sal, 1073 København.

Begrænset antal pladser – Deltagelse er gratis.

Indlægsholdere

Lisbeth Lund – Direktør, Willumsens Museum
Willumsens Museum har netop været igennem en omfattende identitets- og brandingproces, hvilket har resulteret i ny strategi samt udviklingen af ny visuel identitet. Ejeren af museet, Frederikssund Kommune, har været dybt involveret i processen, hvilket bl.a. har resulteret i et nu tættere samarbejde mellem museum og kommune.

Camilla Mordhorst – Adm. dir., Dansk Kulturinstitut
Med over 20 års erfaring fra museumsbranchen, har Camilla en solid indsigt i at både rykke og forny traditionsrige kulturinstitutioner. Camilla har senest siddet som udviklings- og vicedirektør for Nationalmuseet og har desuden erfaring fra M/S Museet for Søfart, Københavns Museum, Odense Bys Museer m.fl.  

Per Madsen – Kreativ direktør, IDna Group
IDna Group har efterhånden en bred erfaring med at skabe og arbejde med kulturelle identiteter – både strategisk og visuelt. Per står bl.a. bag den mest prisvindende identitet herhjemme, nemlig Teater Republique samt identiteter for Nørrebro Teater, Teaterbilletter, Willumsens Museum, Nikolaj Kunsthal, Cathrine Raben Davidsen and Nicoline Liv Andersen.

Tilmeldingen er lukket


Har du spørgsmål?

Ved eventuelle spørgsmål omkring morgenmødet, kontakt venligst:
Charlotte Steentoft
Tlf. 2618 4137
E-mail: cs@idnagroup.com